ΜΕΝΟΥ
Καλάθι αγορών

Όροι Παράδοσης, Πληρωμών & Επιστροφών

Τρόποι Πληρωμής


1.  με κατάθεση σε λογαριασμό (η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται μετά την κατάθεση)

  α)  Εθνική Τράπεζα
 
   Όνομα δικαιούχου :  Καλογεράς Γεώργιος
   Αριθμός Λογαριασμού: 04600170353   (IBAN GR33 0110 0460 0000 0460 0170 353)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα, επιβαρύνεστε με έξοδα €3. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα θεωρείται ολοκληρωμένη η πληρωμή και δεν θα αποστέλλονται τα προϊόντα.  β) Viva Wallet


  Όνομα δικαιούχου :  Καλογεράς Γεώργιος
  Αριθμός Λογαριασμού:
GR6470100000000537693578205

  ΑΦΜ:032254946

  

   2. με Πιστωτικές ή Χρεωστικές κάρτες (μέσω του Viva

 
Μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τις απλές οδηγίες μέσω  υπηρεσίας μεταφοράς χρημάτων Viva Wallet.

Με το Viva Wallet εξασφαλίζουμε ότι ο μόνος που γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας σας είναι το ίδιο το Viva Wallet. Έτσι εμείς απλά παραλαμβάνουμε τα χρήματα και ΟΧΙ τον αριθμό της κάρτας σας καθώς τα στοιχεία σας είναι απόλυτα ασφαλή, μιας και όλες οι σελίδες του Viva Wallet είναι κρυπτογραφημένες.


   3. με αντικαταβολή ( Ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδος )

 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι πληρωμές με αντικαταβολή επιβαρύνονται από την εταιρία κούριερ με επιπλέον χρέωση €2,00 , χρέωση η οποία θα εμφανιστεί στο τελικό ποσό της αγοράς σας σε περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής. Από την αντικαταβολή εξαιρούνται τα στρώματα και τα μεταλλικά έπιπλα.


Μεταφορά & Παράδοση


Η αποστολή των προϊόντων μας σε εσάς γίνεται με κούριερ. 

Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα και αποστέλλονται σε εσάς σε διάστημα τριών έως τεσσάρων ημερών το αργότερο. Τα προϊόντα που καθυστερούν περισσότερο το αναγράφουν στην περιγραφή τους και είναι τα custom προϊόντα. Εάν συμβεί οτιδήποτε με το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη για εσάς λύση. Για παραγγελίες προϊόντων όπως τα Μεταλλικά Έπιπλά και τα Στρώματα και για παραγγελίες άνω των €200, προκαταβάλλεται το 50% του κόστους και το υπόλοιπο 50% εξοφλείται πριν την αποστολή των προϊόντων.

Συνεργαζόμαστε με το ΕΛΤΑ Courier. Θα ειδοποιηθείτε ηλεκτρονικά για τον τρόπο παραλαβής σας και τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας (αν αποσταλεί με κούριερ)

Αν η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη από 49€, η αποστολή σας είναι δωρεάν ( εντός & εκτός Αττικής).
Αν η παραγγελία σας είναι μικρότερη από 49€ χρεώνεστε με έξοδα αποστολής 2,70€.


Η εταιρία κούριερ παραλαμβάνει το πακέτο από εμάς, και σας το παραδίδει. Εάν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την Αντικαταβολή, επιβαρύνεστε στο σύνολο της παραγγελίας σας  + 2,00€ τα οποία είναι τα έξοδα της αντικαταβολής. Αν επιθυμείτε μπορείτε να στείλετε το πακέτο σε κάποιον τρίτο (φίλο, συγγενή κλπ,) ως έκπληξη, στην περίπτωση αυτή χρειαζόμαστε ένα σταθερό/κινητό του τηλέφωνο για να ειδοποιηθεί από το κούριερ.

Τα μεταφορικά εντός Αθηνών για τα στρώματα και τα μεταλλικά έπιπλα είναι €10 το τεμάχιο και για το υπόλοιπο Αττικής και το υπόλοιπο Ελλάδος, το κοστολόγιο θα διαμορφώνεται κατόπιν συνεννοήσεως με το εκάστοτε πρακτορείο.

Ακύρωση Παραγγελίας 

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:


Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελιάς.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στο 27410 53036 και θα φροντίσουμε για την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 27410 53036 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της "Επικοινωνία" εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις επιλογές σας.Επιστροφή Προιόντων


Στο Kalogeras.gr θέλουμε να είστε πάντα ικανοποιημένοι για τις αγορές σας γιαυτό ακολουθούμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών, σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία αλλά και τους όρους των εταιρειών/κατασκευαστών των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Εάν παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, είτε έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας είτε δεν σας ικανοποιεί η αγορά που κάνατε, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε, αρκεί να πληρούνται τα παρακάτω:


Όροι επιστροφής

1.  Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
2.  Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το Kalogeras.gr.
3.  Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:

α. Να μην έχει πλυθεί
β. Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο
γ. Να έχει όλα τα ταμπελάκια του
δ. Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.

4.  Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν.

5. Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε:

  • μαξιλάρια, παπλώματα

  • καπάκια τουαλέτας


Α. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε) για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν:


1. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
2. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο info@kalogeras.gr ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας και να επιβεβαιώσουμε με την κατασκευάστρια εταιρεία την αποδοχή της επιστροφής.
3. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
4. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, αποστέλλετε το δέμα βάσει του τρόπου που παραλάβατε, δηλαδή με ΕΛΤΑ ή ACS courier και χρέωση παραλήπτη ή β) σε συνεννόηση με την μεταφορική εταιρεία που σας έκανε την παράδοση.


Β. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή αλλάξατε γνώμη, και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε, δεδομένου ότι τα έξοδα μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι το Kalogeras.gr
Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή του προϊόντος με τα ΕΛΤΑ ή ACS courier και χρέωση παραλήπτη. Η μετέπειτα χρέωσή σας θα είναι 8€, ανεξαρτήτως όγκου προϊόντος.
Και σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τα ακόλουθα βήματα:


1. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
2. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
3. Αποστέλλετε το δέμα βάσει του τρόπου που παραλάβατε, δηλαδή με ΕΛΤΑ ή ACS courier και χρέωση παραλήπτη. Η μετέπειτα χρέωσή θα είναι 8 ευρώ, ανεξαρτήτως όγκου προϊόντος.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-5129688.