Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Όροι Παράδοσης & Πληρωμών


Τρόποι Πληρωμής


1.  με κατάθεση σε λογαριασμό (η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται μετά την κατάθεση)

    Εθνική Τράπεζα
 
    Όνομα δικαιούχου :  Καλογεράς Γεώργιος
   Αριθμός Λογαριασμού: 04600170353   (IBAN GR33 0110 0460 0000 0460 0170 353)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα, επιβαρύνεστε με έξοδα €3. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα θεωρείται ολοκληρωμένη η πληρωμή και δεν θα αποστέλλονται τα προϊόντα

   

   2. με Πιστωτικές ή Χρεωστικές κάρτες (μέσω του Viva

 


Μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τις απλές οδηγίες μέσω  υπηρεσίας μεταφοράς χρημάτων Viva Wallet.

Με το Viva Wallet εξασφαλίζουμε ότι ο μόνος που γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας σας είναι το ίδιο το Viva Wallet. Έτσι εμείς απλά παραλαμβάνουμε τα χρήματα και ΟΧΙ τον αριθμό της κάρτας σας καθώς τα στοιχεία σας είναι απόλυτα ασφαλή, μιας και όλες οι σελίδες του Viva Wallet είναι κρυπτογραφημένες.   3. με αντικαταβολή ( Ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδος )

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι πληρωμές με αντικαταβολή επιβαρύνονται από την εταιρία κούριερ με επιπλέον χρέωση €2,00 , χρέωση η οποία θα εμφανιστεί στο τελικό ποσό της αγοράς σας σε περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής. Από την αντικαταβολή εξαιρούνται τα στρώματα και τα μεταλλικά έπιπλα.
Μεταφορά & Παράδοση


Η αποστολή των προϊόντων μας σε εσάς γίνεται με κούριερ. 


Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα και αποστέλλονται σε εσάς σε διάστημα τριών έως τεσσάρων ημερών το αργότερο. Τα προϊόντα που καθυστερούν περισσότερο το αναγράφουν στην περιγραφή τους και είναι τα custom προϊόντα. Εάν συμβεί οτιδήποτε με το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη για εσάς λύση. Για παραγγελίες προϊόντων όπως τα Μεταλλικά Έπιπλά και τα Στρώματα, προκαταβάλλεται το 50% του κόστους και το υπόλοιπο 50% εξοφλείται πριν την αποστολή των προϊόντων.


Συνεργαζόμαστε με το ΕΛΤΑ Courier. Θα ειδοποιηθείτε ηλεκτρονικά για τον τρόπο παραλαβής σας και τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας (αν αποσταλεί με κούριερ)


Αν η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη από 49€, η αποστολή σας είναι δωρεάν ( εντός & εκτός Αττικής).
Αν η παραγγελία σας είναι μικρότερη από 49€ χρεώνεστε με έξοδα αποστολής 2,70€.


Η εταιρία κούριερ παραλαμβάνει το πακέτο από εμάς, και σας το παραδίδει. Εάν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την Αντικαταβολή, επιβαρύνεστε στο σύνολο της παραγγελίας σας  + 2,00€ τα οποία είναι τα έξοδα της αντικαταβολής. Αν επιθυμείτε μπορείτε να στείλετε το πακέτο σε κάποιον τρίτο (φίλο, συγγενή κλπ,) ως έκπληξη, στην περίπτωση αυτή χρειαζόμαστε ένα σταθερό/κινητό του τηλέφωνο για να ειδοποιηθεί από το κούριερ.


Τα μεταφορικά εντός Αθηνών για τα στρώματα και τα μεταλλικά έπιπλα είναι €10 το τεμάχιο και για το υπόλοιπο Αττικής και το υπόλοιπο Ελλάδος, το κοστολόγιο θα διαμορφώνεται κατόπιν συνεννοήσεως με το εκάστοτε πρακτορείο.

Ακύρωση Παραγγελίας 

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελιάς.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στο 27410 53036 και θα φροντίσουμε για την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 27410 53036 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της "Επικοινωνία" εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις επιλογές σας.

Επιστροφή Προϊόντων 

Τα προϊόντα του καταστήματος www.kalogeras.gr έχουν την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας μας. Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι από τα είδη που παραλάβετε σας δίνουμε την δυνατότητα επιστροφής. Μπορείτε λοιπόν να τα επιστρέψετε μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή τους.

Είδη χρησιμοποιημένα, μεταποιημένα ή αποσυσκευασμένα δεν θα επιστρέφονται. Δεκτές θα γίνονται οι επιστροφές κατά τις οποίες το είδος θα είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία παρελήφθη, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του, και έχει όλα τα καρτελάκια με τα οποία το παραλάβατε. Είδη ελαττωματικά ή διαφορετικά από την παραγγελίας σας θα επιστρέφονται με δική μας επιβάρυνση. Το κόστος επιστροφής σε περίπτωση λάθος του πελάτη επιβαρύνουν τον ίδιο.

Προϊόντα που ΔΕΝ επιστρέφονται

•    Παπλώματα δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

•    Μαξιλάρια ύπνου δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής

•    Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές σε χρησιμοποιημένα είδη

Σε κάθε άλλη περίπτωση, το κόστος επιστροφής καθώς και τα έξοδα ασφάλισης της αποστολής επιβαρύνουν εσάς